22 Temmuz 2009 Çarşamba

8 SERİSİ LED TV, TEKNOLOJİSİ VE TASARIMIYLA BÜYÜLEYEMEYE DEVAM EDİYOR...







Tüketici elektroniğinde dünya lideri Samsung Electronics TV dünyasında devrim yaratan 8 serisi LED TV’lerini piyasaya sürdü. Tüketicilerin giderek artan kaliteli görüntü taleplerine karşılık Samsung gelecek nesil LED TV serisinin ilk ikisini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Samsung LED 8, müşterilerin teknolojik ve estetik beklentilerini fazlasıyla karşılarken, doğa dostu üretim politikasıyla da sempatisini kazanacak.

Yüzde 40’a Varan Tasarruf
LED (light emitting diode) elektriği direkt olarak ışığa dönüştürdüğü için kontrast ve renk kalitesinde önemli bir artış yaşanıyor. Aynı zamanda verimli aydınlatma teknolojisi daha az elektrik tüketerek bütçeye de katkıda bulunuyor (46 inç bir LED TV yalnızca 103W elektrik tüketiyor). Doğa dostu tasarımı ve tüm bu özellikleriyle LED TV serisi Samsung’a yeni ödüller getiriyor.

Mega Kontrast Değeri ve 200Hz Netliği
Mega değerlere ulaşan dinamik kontrast oranları ile daha yoğun siyahlar ve eşsiz görüntüler artık salonunuzda!!! Şaşırtıcı ultra ince tasarımı, LED 8 serisini, LCD TV’lerden de ince kılıyor. İncecik gövdesine Media @ 2.0 (USB 2.0 film, İçerik Kütüphanesi, Kablosuz DLNA) özelliklerini de sığdıran LED 8 serisi, yine televizyonu bir multimedya merkezine dönüştürüyor. Samsung’un 200 Hz teknolojisi ile hareketli sahneler daha net ve daha doğal hale gelirken, spor karşılaşmaları ve aksiyon filmlerini izlemek de eşsiz bir zevke dönüşüyor...

8 serisi LED TV’lerde, Samsung’un kristal tasarımındaki son yenilik olan ve krom rengin içinde kaybolduğu, kenarları bir prizma gibi ortaya çıkaran piano black rengi hakim. Ultra Clear Panel ise, en parlak ortamlarda bile, her bir detayı koruyarak mükemmel görüntü sağlıyor. Bunu da ekrandan daha verimli bir şekilde ışığın geçmesine olanak tanıyarak ve çevredeki ışığın yansımalarını azaltarak gerçekleştiriyor.

21 Temmuz 2009 Salı

El Aynası Süsleme

kaynak

Romantik Örgüler

whowhatwear

Romantik Mobilyalar




horchow

DIANE VON FURSTENBERG Sonbahar Kolleksiyoru

neimanmarcus

Ünlülerden Şort Modelleri

Şortlarla da şık olabilmek isteyenlere ünlülerden güzel şort modelleri.

whowhatwear

Romantizmin Dekorasyona Yansıması

Muhteşem! Kaynak etsy

Aydınlatma Örnekleri





horchow

Siyah Beyaz ve Altın



Kombini ve kemeri çok beğendim kaynak

Böyle Bir Kapım Olsun İsterdim

kaynak

Ayakkabıları Canlandırın

kaynak