15 Mayıs 2009 Cuma

David Beckham’ın Erkek Koleksiyonu

On parmağında on marifet olan yetenekli insanlardan biri olduğunu kanıtlayan David Beckham şimdi de moda tasarımcısı oldu.

David Beckham'ın Adidas için hazırladığı koleksiyondan ilk görüntü. Futbolcu-tasarımcı kendi koleksiyonunun reklamlarında yer almayacak.

Adidas’tan klima etkili spor koleksiyon Leonardo da Vinci’nin bir sırrı daha çözüldü Adidas için kapsül bir erkek giyim koleksiyonu hazırlayan Beckham’ın tasarımları, Originals by Originals kreasyonları altında Sonbahar/Kış 2009 sezonunda satılacak.

Sportif erkekler için hazırlanan koleksiyon, David Beckham’ın Undefeated isimli bir butiğin sahibiyle yaptığı işbirliği sonrasında oluştu. Butiği sık sık ziyaret eden ve satılan spor ayakkabılarına meraklı olan Beckham ile Undefeated markasının sinerjisini gören bir Adidas çalışanı tarafından bu işbirliği ortaya atıldı.

Beckham’ın Adidas koleksiyonunun tasarım anlayışı, klasik Amerikan spor tarzı olacak.

Kapsül koleksiyonda deri, kaşmir, ipek gibi materyaller bulunacak. Ayrıca akseksuar ve termal ısı verecek ürünlerde koleksiyona eklenmiş durumda.

Adidas markasıyla hali hazırda anlaşması olan Beckham’ın, kendi koleksiyonunun reklamlarında yer almayacağı belirtiliyor.

Kaynak: NTV

0 yorum: